trött som ett aaas!

jag är trött som en liten gnu som sprungit fem dagar i sträck. baaah. Men i alla fall, på tisdag drar jag till veddige och firar min bästa vän Annas födelsedag, sjutton fucking år anna! shit asså! Jag, Anna, Josephin och Janina ? drar hem till anna och fixar oss, sen på kvällen blir det party i varberg med fina flickorna! <3 förresten, jag ska till tandläkarn på tisdag med, usch. menmen, får väl stå ut. I morgon ska jag upp tidigt och tvätta kläder och städa heeeela min övervåning för att få lite cash till tisdag av mamma och pappa, :D Jag och mamma ska eventuellt åka till Kållered och köpa westernsadel också! :D:D:D:D::D:D:D:::D så imorgon ska jag rida Viggen också, det är bara två veckor kvar till hajken! ;o hårdträning nästa! måste börja packa också... ångest (a) Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs i morgon! <3


party med dessa flickor plus Janina på tisdag, taaagga! <3

2 terminer på världens bästa skola avklarade..

..och jag saknar det redan! Jag har lärt mig så mycket på detta året, lärt känna underbara människor, förlorat underbara människor, vunnit nya erfarenheter, vuxit enormt på det sociala planet, vuxit ännu mer på det sociala planet, haft underbara kväller/nätter på elevhemmet, lärt känna ännu mer underbara folk, skrattat, gråtit, skrattat, skrattat och skrattat! Ett gott skratt förlänger livet, vi på Munkagård är föralltid odödliga! 

Maaax, <3

Max & Kerstin, två av mina bästa vänner på Munkagård! <3

Max, Robert & Mattias, cooola grabbar! <3

Jag & mina fina Munka-flickor, förlåt för allt! <3

Kerstin en av de underbara kvällarna bakom Oskars & Martins hus!<3
 
Jag & Anna i början av ettan. <3

Maria, min underbara rumskompis i ett år! <3

Jag kommer ihåg då vi tyckte att Basmaskin Körning var den roligaste kursen i heeeela världen! <3

Öppet Hus dagen då jag och geten blev "bästa vänner"! NOT

Skolfotot i ettan! <3

Och det finns så mycket mer, men det är svårt att beskriva Munkagård i bara bild och text. Du måste uppleva det, du måste se det, du måste höra det. Och just det, till alla nya P I S S E T T O R, ta med er extra kläder första dagen, för ni kommer åka i dammen.

taggar för P!NK 23:e juli!

 


KOSSAN & SLAKTSVINET, BACK ON TRACK! <3

bjuder på den... älskar dig slaktis!

det var tider det!

RSS 2.0