Töjning, oh yes!

WIIIHOO, ska förmodligen få börja töja mitt öra i helgen! :D Ska se om jag kan låna Kerstins lilla töjning, och det kommer bli asnajs :D:D

There is a dead body on my floor

Jag dödade just en äcklig stor spindel med min flip-flop, usch vad hemska dom är. jag hatar dom ._.
Iallafall, jag och Jasmine har haft en superrolig dag på Liseberg, kul att träffa henne igen! Nu har jag sånt där "Gung i kroppen", så nu när jag har lagt mig ner efter en dag med upp, ner, backar, looper, upp och ner, runt runt runt och vatten, så snurrar det i benen och magen känns helt upp och ner och ut och in. Men det är en jätteskön känsla, älskar känslan av att verkligen känna att man har vart på Liseberg! ;)  Nu ska jag pilla lite på datorn och sen ska jag sova, åker med Malin till skolan imorgon, bara två veckor kvar! BTW, jag har inte badat i år än! Skandal..

99.9 %..?

Jag har alldeles för mycket kläder.. Men ändå vill jag ha mer.. höhö... Jaja, har iallafall rensat mina kläder och hängt upp dem på mina nya klädhängare, och i morgon är förhoppningsvis min garderob helt färdig så då ska jag flytta in alla kläder och skor där och vänta på att mitt rum ska bli klart också :) Det börjar bli jättefint nu, är jättenöjd! :D

 
I morgon ska jag åka till Liseberg med en av mina bästa barndomsvänner Jasmine! Ska bli jättekul att träffa henne igen och bara umgås vi två. :) Så imorgon blir det väldigt låg uppdatering. ;)

pusshej, <3

10 29 05 09:49

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen, gick ner och såg att huset var tomt? Var är alla? Men sedan gick jag ut på altanen, och då såg jag att min mamma och pappa stängslade utanför huset. ;) För vi får hem ett par får och lamm idag! Mysigt. :) Jaja, inatt var det så varmt uppe att jag inte kunde sova, så jag satte mig i altandörren och funderade på vad jag ska ha på mig på fredag när mina kusiner Elin & Sanna tar studenten! Jag funderar på att ta min avslutningsklänning och korta upp den med ett midjeskärp eller någonting, också mina nya spetstights och jeansshorts! Och till det mina leopardfärgade ballerinaskor. :) Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare!

pusshej, <3

Bäst Bäst Bäst!

Har precis kollat klart på Så ska det låta med min familj, och vem älskar inte Peter Settman? Det är omöjligt att inte tycka om den människan! Han & Fredde Granberg, så underbart roliga och supersköna.

NJUUUUUUT

10 26 05 22:06

Godkväll! :D Har vart en helt okej dag, tvättat nät till plansilosarna, och stängslat lite idag. Hade biologi - matte - biologi på förmiddagen, segt utan Kerstin! Men jag fick träffa henne när jag kom hem! :D Så idag har vi inte gjort någonting, eller jo, vi kollade på en värdelös western/kines- film som var jätteskum, typ utspelades i Nevada men det var bara kineser? ;s Skum var den i alla fall. Men nu ska jag nog gå och lägga mig, vi hörs i morgon! :)
FÖRRESTEN, ända sen jag var i spanien i april 2009, har jag blivit extremt beroende av Rebubbled! Det är ett spel som går ut på att man ska skjuta sönder bubblor, och det är jätteroligt! Spela på www.rebubbled.com ! :)

Jag tror på Gud, inte på kyrkan

Idag när jag, Daniel och Louise var ute och stängslade med Thorbjörn, svor han och sa, "Oj nu svor jag igen, det ska jag inte göra, någon av er kanske är religiös!" Och jag svarade, "Jo, jag är religiös, men jag svär själv så det spelar ingen roll typ." Då frågade han om jag gick i kyrkan varje söndag och var kristen på det sättet? Men nej, jag har kommit fram till att jag tror inte ett dugg på kyrkan. Inte ett skvatt. Men jag tror på Gud, att han finns och att han hjälper till i den mån han kan. Har förresten haft på mitt handledskors i över ett år nu! Tror jag satte på det på handleden för första gången i början av maj, så det har gått lång tid utan att den har vart av!

Har bytt tillbaka till mitt guld-kors, har haft min skyddsängel som jag fick av mamma innan, men den har börjat gå sönder, så vågar inte använda den förrän den är lagad!


10 25 05 21:42

Hej bloggen, sorry för dålig uppdatering! :s

Men i alla fall, idag hade vi hundkurs, sedan var vi i grisstallet med Nina och kollade på smågrisar och suggor. Det var faktiskt ganska roligt. :) Sedan skrev jag IG på ett prov för första gången i mitt liv, BUUUHUU :'( Men inte så konstigt, jag hade inte pluggat.. ;) Men jag ska nog göra om det på fredag tror jag! Sedan tänkte jag Elin och Josephin gymma lite, men vi gick ut och gick istället, sedan gick vi och åt pizza.. Duktigt (y) Sedan var jag med Max, Robert, Mattias & Martin, vi satt på Robert och Mattias rum och sedan gick vi ut och satte oss en stund och så gick vi till time, :) Nu har jag tråkigt och väntar på Josephin som skulle säga något viktigt till mig.. haha.. ;)  Vi hörs i morgon, pusshej. <3

Förresten, dagens kommentar:
Maria - Nej men det går ju inte, då har vi flyttat isär, då har jag ju inte vårdnaden om dig längre!

Dagens Snygging!


Matthew Mcconaughey, grymt snygg!

Too much love will kill you

hej bloggen! Jag är fortfarande sjuk, men jag ska åka till skolan imorgon ändå, men jag får skjuts av min mamma för jag ska ha utvecklingssamtal! ;D Men jag ska åka till skolan för att jag dels måste vara på lektionerna, dels har utvecklingssamtal, men mestadels för att jag inte klarar mig utan Kerstin! Hon är verkligen en underbar person som jag är väldigt glad att jag har lärt känna. <3 Men i alla fall, igårkväll var jag med Sarah & Ineta, vi var i Öjersbo och grillade majskolvar och hade det mysigt =) I dag åkte jag och mamma till Kållered och köpte tapeter och färg, nu börjar mitt rum bli klart, det kommer bli jättefint! :D Vi köpte en ljus tapet med lite mönster på, typ någon blandning av blommor och medaljonger eller något, den var fin i alla fall. Nu tjatar min mamma på mig att jag ska ta in tvätten, baah. Vi hörs senare!

pusshej, <3

Dagens snygging! ;D



Putte Nelsson från Så ska det låta är grymt snygg!

Sommaren är kort..

Men nu är sommaren här! Jag sitter på min altan med datorn i knät, och har på mig slitna jeansshorts och ett rött oversizelinne, ochd det är jättevarmt! Jag älskar det! Sov riktigt länge idag, det är nog bara för att jag är sjuk tror jag, somnade nog inte förrän två igår på grund av att jag hostade så mycket hela tiden :( men i alla fall, jag sov till kvart över elva! Dom som känner mig vet att det händer nästan aldrig annars  ;) Men nu ska jag spela lite på www.rebubbled.com och sen ska jag försöka få i mig något att äta och vänta på att min kära mamma ska vakna :)
pusshej, <3

I ♥ U

men jag förstår inte hur du vill att vi ska funka. Ibland är du helt underbar, men sedan svarar du inte när jag smsar? Det kan gå dagar och väldigt många sms från min sida, och sen får man svar som man inte blir något klokare på? Det funkar inte så, så fan, ta och svara när jag smsar dig.

You had me at 'Hello'

Har just sett en av världens bästa filmer, Jerry Maguire! Så underbart fin, och den har allt, humor, amerikansk fotboll, Tom Cruise & Reneé Zelweger liksom. Underbar var den. I slutet satt jag bara och väntade på att han skulle säga 'jag älskar dig!', och det gjorde han till slut, Gud vad jag älskar lyckliga slut!

Torn between the lover, and the love you leave behind

Fast i och för sig! INGET slår denna låten, så satans fin.

Who intends to love forever?

Jag älskar denna låten, så sjukt underbar. Och så gott som ingen når upp till Freddie Mercurys nivå, han är grymt duktigt och hade nog världens bästa röst enligt mig!


R.IP Freddie Mercury <3

Living in the ghetto..

Jag är sjuk. Bajs på det, har feber, jätteförkyld, hosta och världens huvudvärk. INGA PANODIL, satan.
Menmen, vi hörs senare kanske.
pusshej, <3

Even the life you have is borrowed, cause youre not promised tomorrow

INGEN ordning.

Moa Åberg. En av mina äldsta och bästa vänner.Det går inte att förklara allt vi har gått igenom och hur mycket jag älskar denna tjejen!

Sarah Roberg. Började umgås i början av 9:an, underbar tid. Men nu känns det som att allt detta är borta..Flyttar hit och dit, jag i Varberg, Sarah i Norrköping. Det funkar inte. Men jag älskar henne som min syster ändå, för det vi hade var något av det bästa jag haft, trots att vi knappt snackar eller ses längre.
Jasmine Landström, en liten Jasmine på bilden! Nog den som jag känt längst och fortfarande snackar med! Vi har vart med om mycket, det kan jag lova. Bråk, underbara tider, alla dagar på liseberg och i stallet, ovärderligt!

Alexandra Johansson. Så underbar person, finns så gott som ingen som flummar så mycket som vi när vi är tillsammans! Man har inte tråkigt en sekund med dig, bästa vän.

Susanna Brodén. Underbara underbara flicka! Under den bitchiga ytan finns en så underbar personlighet som kan snacka om allt, älskar dig.

Denna bilden står för en av dom underbaraste tiderna i mitt liv. Jag, Elin Carlsson, Josephin Ottosson och Anna Skärgård. Finns inga ord , för hur mycket jag älskar er, för hur ledsen jag är för att det inte är samma mellan oss som det var innan. Delvis mitt fel, delvis allas fel. Men jag ångrar det, och jag ångrar det inte på samma gång. det är väldigt svårt att förklara, men ni ska veta att jag älskar er hur mycket som helst!

Kerstin Axberg. En underbar tjej som jag kommit väldigt nära på väldigt kort tid. Du är verkligen en underbar vän, älskar dig jättemycket och du betyder väldigt mycket, man kan alltid prata med dig.

Det finns många mer, men många har jag inte bild på!
Tillexempel, Josefin Johansson, min 'storasyster'! Älskar henne sjukt mycket fortfarande, fast vi inte ses alls ofta, vi har växt ifrån varandra helt enkelt, men jag hoppas ändå vi kommer hålla kontakten länge till! Ebba Brenander, sjuka underbara tjej! Helt crazy, men helt underbar, finns inte mer att säga! Julia Tingström, jag vet, allt sket sig, men vi får leva med det. Vi umgicks för mycket för länge helt enkelt. Men det var kul så länge det varade, det vill säga några år! Sara Bodin, samma sak som med Josefin nästan, vi umgås aldrig längre, men vi hade ett par år där vi var så gott som oskiljaktiga! Men vi blev för olika, prioriterade andra vänner och sånt. Men jag saknar det, det ska du veta!

10 19 05 18:44

hemskt hemskt hemskt ledsen för dålig update, men jag satt faktiskt förut och fixade ihop ett inlägg med nästan 15 bilder, men så försvann allt och sidan stängdes ner, fatta jag blev arg? så nu orkar jag inte fixa det just nu.. Men någon bild från igår kommer det :) Igår var en jättemysig dag, satt ute med max & kerstin ett bra tag, sedan rökte vi vattenpipa! Jag kerstin, max, martin, mattias & robert, maassa mys! :D Och dagen idag har inte vart dålig heller den! Jättevarmt, säkert 25 grader & vindstilla (Y) Biologi matte biologi på förmiddagen, sedan hade vi gammaldags vårbruk på ef! Skitroligt, fick köra med en ardenner och en dansk jysk och plöja, harva & välta. ganska svårt, men väldigt roligt! :D Sedan fick jag & lousie åka ut med modiggård till storegård och så lite med thorbjörn, rätt kul det också :) Men har bränt mig lite på axlarna när jag har varit ute i solen hela dagen, men det är värt det.


hahahah, gillar bilden (Y)

maax försöker leka cool,

Mina leggings gick sönder,så jag drog lite till (a)

detta är deras äkta personligheter. schizofreni på hög nivå.<3

Sötaste!


SÖTNOSAR!

kerstin leker med kameran, <3

Booooooysen, max, robert & mattias (y)

Jag & kerstin lekte med ciggen & kameran (a)

har lite fler bilder, kommer någon dag :)
pusshej, <3


10 17 05 21:05

Nu är jag tillbaka på det underbara elevhemmet, har bara tatt det lugnt sedan jag kom hit vid halv 6, druckit te och snackat med emelie, kerstin, max, henke & massa fler, jäätteskönt! (: Nu har jag tråkigt, vet inte vad jag ska hitta på, josse duschar tror jag (n) Och kerstin vet jag inte vad hon gör! xD Men men, får väl försöka få tag på henne, man vet aldrig vad hon har för sig. ;)

pusshej, <3

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut


HV71 tjocktröja - Inter sport (HV-Shopen) Jönköping
Vitt baslinne - H&M
Jeansleggings - Kappahl
Skor - Marknad Casarabonela Spanien
Armband - Eternity
Armband  - Dunnes Stores Spanien

Armbandet med hjärt-berlocken kommer från Dunnes Stores i Malagá, Spanien.
Armbandet med texten "Eternity" på kommer ifrån någon affär i Kungsbacka, kommer inte ihåg vad den heter!

10 17 05 12:51

TJOO! idag är jag på bra humör, för idag ska jag till Munkagård, välrdens bästa skola!
Jag åker med halv 5 tåget, är i Varberg 16:51, bussen går 17:05, jag är i tvååker 17:28!(skjuts hela  vägen till elevhemmen, WOHOOO) Så nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag packa, vi ska äta och sedan ska vi åka och handla mat till mig, för min mami är snäll! (a) Så som sagt, är i tvååker halv 6, underbart att träffa folket igen<3

pussheeeeeeeeeeeej, <3

Tråkigt + Kan inte sova = BLOGGA!



Ja, såhär blir det när man har tråkigt, är sjuk och inte kan sova.. Men i alla fall, skorna är från have2have.se, resten från gina tricot. Detta är något som jag verkligen tycker är snyggt, vitt, luftigt, alla sorters tunikor, till en jeansjacka, ljus som mörk. Orkar man inte med klackar kan man ta ett par snygga gladiatorsandaler, ballerinor eller något annat snyggt, själv tycker jag klackar är snyggast!

Dom gav mig nya öl nya glas nya shots tills jag vingla bort..

mår inte bra någonstans! Kan inte skratta, för då hostar jag sönder, hur ska det gå på den roligaste skolan eveeeer? Kan inte harkla mig, måste snyta mig var tredje minut, ögonen och näsan rinner, tror jag har feber.. dessutom förfrusna fötter och ont i hela kroppen! Men jag ska till skolan i morgon eftermiddag i alla fall har jag bestämt, träffa alla underbara! <3


10 16 05 20:22

Gårdagskvällen var jag hemma hos Moa med Sanna och Moa, vi hade jättemysigt när vi satt ute på gårdsplanen och snackade om allt! ♥ Sedan var vi på gräsmattan och kastade världens äckligaste boll på varandra, sjukt roligt men sjukt äckligt ;o (a) Sedan åkte Sanna hem och jag och Moa gick in och la oss, tidig morgon i dag! Vi gick upp halv 7, 20 i 7 ringde telefonen "Det är massa lösa hästar på vägen", vet inte vem som ringde, men eftersom Moa skulle tävla fick jag springa ner! Men när jag kom ner var alla hästar inne i hagen, trodde vi -.- När vi ätit gick vi upp till skogshagen som dom rymt ifrån, och där stod 4 shettisar lösa på gården, och 4 stora hästar stod i hagen och väntade snällt. Tills vi fick tag i dom, då blev dom jättejobbiga! När Moa väl fått tag i Novia sprang hon rakt igenom tråden, Viktor sprang ut och visade upp sig för shettisarna, och jag och Moa fick tag på Timjan (ardenner) och Davina (sv. hlvb.). sedan kom Lisa och per och vi fick efter mycket slit in hästarna i 2 olika hagar, kalablik på morgonen ;) sedan åkte vi till Ranered med Sigge i transporten, det gick jättebra för Moa & Sigge! Laget (Billdals RK) vann hela klassen och Moa kom 3:a individuellt, alltså superbra dag! Moa fick en clear round i första klassen också! :) Med tanke på att det var Sigges första tävling var han skitduktig, Moa också. ♥

Nu ska jag sova tror jag, för jag är sjuk! :( så inget Munka för mig i morgon, eller jo, kanske på kvällen!

pusshej, ♥


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm

Man måste göra misstag i livet för att lära sig att leva. Du har inte levt förrän du har gjort dina misstag. Varje unik människa måste få göra sina unika misstag, det är helt normalt. Och de unika människorna i varje unik persons liv måste acceptera dessa unika misstag, för det är så man lär sig. En människa som gör ett felsteg lär sig att dels rätta till det felsteget, dels att komma över det. Och att komma över något man gjort fel, om man har sårat någon, blivit sårad trots att man visste att det skulle bli så, gjort fel val, är det svåraste som finns. Så låt din bästa vän göra sina unika misstag, låt ditt barn göra sina unika misstag, trots att det kan vara svårt att släppa taget.


Det går en vind över vindens ängar

Jag mår inte bra någonstans, usch vad jag hatar att vara sjuk.

Dark memories is when there is no sunshine

Hej bloggen.. är sjuk! :( Har världens förkylning, och går runt och nyser hela tiden, skitjobbigt är det. Men i allafall, har tillbringat hela förmiddagen i mitt stall med hovslagaren och dom små pållarna. Båda fick jättefina fötter, och jag fick sitta och kela med Monicas ursöta bruna dalmatiner nästan hela tiden! ;) Jättesöt, och den skulle dom slå ihjäl när han var liten, för att han har en brun fläck över nästan hela högra sidan av ansiktet, över ögat. Det är sjukt hur man kan göra så egentligen. Slå ihjäl en levande själ bara för att den är "ful" som betyder inte normal. Men skitsamma, orkar inte ta den disskusionen just idag. Jag ska vänta tills mamma har vaknat, sedan ska hon nog köra ner mig till stallet, får se om jag orkar rida idag, annars går jag upp till Moa. <3 Ska sova hos henne inatt, och hennes mormor Inger ska laga middag åt oss ikväll, mysigt!  Längesedan jag sov hos Moa, ska bli riktigt skönt, känner mig så himla hemmastadd där!  Nu ska jag försöka sova lite, med musik i öronen. Har förresten en jättebra musiksida, där man kan söka och lyssna på hur mycket musik som helst! www.grooveshark.com heter den. Helt gratis, och skitbra! :)

Vi hörs senare, pusshej. <3

Jag och bästa vän i Falsterbo förra året, innan vi skulle åka till Spanien tillsammans!

random egobild, eftersom jag ser ut som ett ösregn idag, sjuk och allt!

10 14 05 22:46

Hej bloggen! (:
Sitter just nu i min säng, störtförkyld! Eller det kanske kan vara vår-allergi av något slag? Det är i alla fall inte kul! :( Menmen, får väl leva med det. I morgon ska jag upp tidigt och vara med när hovslagaren kommer, taktur som ibland är lite jobbig när han ska skos behöver lite extra stöd ;) <3 Har ridit viggen idag, jättefin var han, även i galoppen! :D I morgon ska jag till stallet också, runt 3- halv 4 tror jag, för jag ska nog rida ut med sanna & alex :) Ska prova westernsadeln på timjan och se om den passar, i så fall ska jag rida i den! Sen ska jag sova hos moa, och vara hennes betjänt för hon ska tävla på söndag. Så kommer nog bli ganska låg uppdatering denna helgen! Men något/några inlägg i morgon och även på söndag eftermiddag/kväll ska jag nog hinna med!

Nu ska jag sova, godnatt!
pusshej, <3

bild från spanien -09 med bästa vän moa åberg, saknar villa jambra något enormt!

Innan klockan slår en sista gång

Hej bloggen, sorry för låg uppdatering idag :)
Började dagen med ett besök på frölunda torg med mami! Den klänningen jag åkte dit för att köpa fanns tydligen inte kvar, och den blommiga fanns inte i min storlek, så jag och mamma letade runt lite! Vi slutade på Joy och där hittade jag en jättefin vit klänning! Den är dock lite genomskinlig så man får ha ett linne under :) Den var lite "nattlinneaktig" men det försvann när jag satte på ett midjeskärp :) Den kostade 599 :- och det var den värd! Köpt på Joy i frölunda torg som sagt, när vi shoppat klart där gick vi till bikbok och köpte ett midjeskärp med en dragkedja på mitten, ganska enkelt. 99:- på Bikbok.

Så när jag kom hem testade jag alltihopa med mina svarta klackar och min svarta spetströja till, och här är resultatet! :)


klänning Joy, Skärp Bikbok, tröja Gina Tricot

skor Skopunkten Kungsbacka, ignorera mina ärrade knän tack..?

puusshej, <3

Och minnet av dig då, dina färger var blå

Jag älskar mitt liv här på landet. Det är så skönt att sitta i det vindstilla hörnet på min altan, och bara njuta av tystnaden, stillheten. Det enda jag hör är porlandet från utloppet i sjön, hästarna som betar och frustar. Det är bara jag, mina tankar och min stilla altan. Tystnaden är så underbar, jag kan stå där och bara lyssna och titta jättelänge, lyssna på tystnaden. Bara tömma huvudet, blunda och njuta.

SM GULD, OSCH DEVON TJABON, MÄSTARNA INGEN KAN SLÅ, ÖVERSTYVT ÖVERSTYVT

Lätt grymmaste låten just nu! Ta dig tid och lyssna, den är verkligen värd det! ;)

http://www.myspace.com/smguldoschdevon

Sedan ett litet klipp på våra tre hundar Molle, Speja & Baloo. Mina hundar kan sjunga, asfräckt! :D


This is my life, and I can't be no one else

Godmorgon! Vaknade runt 11 idag, riktigt skönt att sova ut för en gångs skull faktiskt. Just nu håller jag på att baka bullar eftersom min mamma bad mig göra det igår, så idag är det fullt ös i vårat kök :) Btw, jag måste åka till frölunda denna veckan med, måste åka och köpa min klänning eftersom man inte kan beställa från Åhléns -.-
Menmen får se vilken dag det blir!

Nu måste jag baka ut bullarna, vi hörs senare!
pusshej<3


denna ska jag ha på skolavslutningen 11 juni! :D

HISS & DISS



Svensk Sommar!
Så underbart när det väl är sommar, värme, sol, solbrända ben, moppeturer i shorts och linne, ridturer till sjön, ljumna kvällar med bästa vännerna, regning midsommar! Det är inte midsommar om det inte regnar, så är det bara.

bild från midsommar 2008, uppehåll mellan regnskurarna!

Munkagård!
Finns seriöst ingen bättre skola. Underbart läge, bästa kompisarna, söta kossor, vackra Massey Ferguson, grym sammanhållning, GRYMT JO09! <3

bara några av de underbara! <3



Cyklister!
Jag HATAR dem. De är bara i vägen hela tiden? Vad fan kan dom inte hålla sig på cykelbanan för? Dom ligger 4-5 stycken i bredd så att man inte kan köra om dom och skrämmer hästarna. Det enda som min ponny, den tryggaste hästen som finns, är rädd för är cyklister. Jag har god lust att sakta ner när jag kör förbi dom nästa gång och skrika " HÅLL ER PÅ CYKELBANAN FÖR HELVETE!", men jag har inte riktigt modet för det tror jag, haha..


nu ska jag sova, pusshej <3

.

JAG FICK IN HEADERN, FAN VAD JAG ÄR GRYM :D
hahahahha ;D

Jag ska skriva en sommarvisa, med sol och blomdoft i melodin

Hej bloggen! kom hem från stan för ett tag sedan, hittade två klänningar som var bra.. men den ena var alldeles för lång när man tog bort 'volangknutarna', för då gick den seriöst till vaderna ;s Och den andra var lite för ofin för en skolavslutning.. men jag ska beställa hem en vit ganska kort klänning från åhléns istället :)

Nu sitter jag i min säng i mitt stökiga vardagsrum och klappar på en dreglande hårboll som spinner så högt att jag är rädd att han ska väcka mamma och pappa..? skum katt. Ska strax lägga in en hiss & diss! men det dröjer ett litet tag :)

pusshej, <3

10 12 05 12:07

Godmorgon bloggen! :D
Borstar mina tänder samtidigt som jag skriver detta inlägget, ska strax åka till kungsbacka med min mami och leta avslutningsklänning och köpa benskydd! Vädret är piss, tumme ner på det (N) Planerar en liten hiss & diss till i eftermiddag också, får se hur det blir :)
 måste dra, mamma ropar på mig, vi ska åka king (s)cab! haha ;D
har min älskade ed hardy på mig också, men bilden funkar inte? damp.

pusshej <3

Nästan som en tavla över rätt och fel

Hej bloggen, snabbt godnatt inlägg innan jag ska sova :)
Dagen har vart underbar, vart på älvsåker, ridit, och vart i stallet. I morgon ska jag och min kära mamma åka till kungsbacka och försöka hitta en snygg klänning till min avslutning, och köpa bakskydd till viggen :)
Funderar på att dra till liseberg på torsdag eller fredag, någon som är på..? (a)

pusshej, <3

She was barely sixteen and to young to be drinking wine

Vaknade halv 9 imorse, skönt! Fixade mig och åkte ner till min gamla skola Älvsåkersskolan, och träffade Meeri igen! Har gått nästan ett år sedan vi sågs sist, det är sjukt hur fort tiden går.. Men i alla fall, besöket drog fram massa gamla minnen, vissa som jag inte ville ha fram, men även dom bra minnena från nian <3 Jättemysigt var det, att sitta och tjöta hos Meeri en hel dag, precis som livet var innan jag gick ur nian! Och de nya niorna tog skojfoto idag med, haha säger jag bara! ;) Sjukt roligt.  När jag kom hem städade jag hos min bror, (CAAAAAAAAAAAASH) och sedan har jag ridit Viggen en liten sväng, jättefin var han! :) 

Ska strax ta och sätta mig på moppen och åka till stallet och kolla när mina soulmates tränar hoppning. <3


bild från vårat skojfoto för ett år sedan, Gud vad jag saknar allt på denna bilden. skolan, meeri, uppehållsrummet, joanna, men framförallt saknar jag min bästa vän, min andra halva, min sarah roberg.


Här kommer lyckan för hundar som oss

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Inte en enda. Aldrig vart kär, kommer aldrig att bli, tack gode Gud för det!
Vad tycker du om kärlek? ovanstående.
När kramade du någon sist? 1 timme sedan
Saknar du någon speciell person? Många, tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintin!
Har du svårt för att bli kär? Ja
Är du singel? 100 %
När fick du senast en komplimang? vet inte, idag kanske..? ;)
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej, minneslucka iaf..
Hånglat med nån riktigt ful: nej, varför ? ;)
Hånglat med fler än 50 pers: nej,
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej ;) 
Gjort något riktigt dumt? Ja!
Gjort något du verkligen ångrar? en del..
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? aldrig (a)
Fått din mamma att gråta? ja :/ 
Slagit ner någon? haha ja (a)
Skämts över dina föräldrar? händer ;)
Sagt jag älskar dig och menat det? ja!
Tar du droger? nej, varför  tappa kontrollen  ?
Dricker du? Det händer,
sover du i? trosor, tshirt
Vad hatar du verkligen? Lögner och falska 'vänner'
Varit kär? nej
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? nja, kanske 
Vill du ha barn? jag vill adoptera en chilenare! :D:D
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta?  mamma & pappa
Fick dig att gråta? mamma & pappa 
Du delade en dricka med? kerstin,
Du gick på bio med? Alex,
Skällde på dig? mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma sa ; Men då väcker jag dig när jag kommer hem, godnatt sov gott!
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? ja (a)
Kramat någon? jaa 
Pussat någon? ja, 
Köpt någonting? ja 
Sjungit? haha klart!
Saknat någon? ja
JAG HAR:
Digitalkamera? yes
Systemkamera? nej :(
Telefon på rummet? nej på våningen ;)
Egen dator? yes
Könssjukdom? oh no! 
Bra kompisar? Yes!

puuusshej, <3
och det går inte att lägga in bilder..? :s
skitsamma, vi hörs imorgon.

10 10 05 20:43

Tjo bloggen!
Idag har jag varit riktigt duktig och hjälpt Lisa nere i stallet sedan klockan halv tolv!
Började med att mocka ur alla boxar i åtta-stallet, sedan spreja sanitetsrent och skrubba bort all skit på väggar och tak! Seriöst, min kropp är helt död. Några timmar i stallet är bättre träning än en vecka på gymmet. Jaja, när Moa slutade skolan åkte jag och Lisa och hämtade henne, och åkte till Svensk Ridsport där jag fick min födelsedagspresent av Moa! Röda benskydd fick det bli ;) Ska nog köpa bakbenskydd någon dag i veckan också.. Mamma sa idag att Kappahl har fått in massa snygga klänningar, så jag ska dra mig till kungsmässan någon dag och kolla innan jag bestämmer mig för att beställa klänningen från Åhléns!  I morgon ska jag åka till min gamla skola Älvsåkersskolan och hälsa på min förra skolvärdinna Meeri, ska bli jättemysigt, har inte träffat henne på nästan ett år! <3

Vi hörs senare, eller i morgon bitti innan jag åker.
Pusshej<3

10 09 05 20:20

Hej bloggen!

mamma väckte mig runt halv tio, gick upp och drog på mig kläder sedan sa vi hejdå till marie & linnea och åkte bort till mormor och morfar för att säga hejdå. Sedan åkte vi hem och sedan åkte jag till stallet, klippte Timjans ben och klippte en liten cockelurv! Gud vad felix inte gillar mig längre.. men skitsamma ;)
 Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, ångest? Var ju på a6 igår, och hittade en superfin klänning på Åhléns, men jag köpte den inte.. men funderar på att beställa den.


Finns i vitt också, men jag vill inte se ut som att jag ska ta studenten..?
Sedan har jag denna klänningen som jag köpte på gekås för jättelängesedan..?Sedan har jag denna klänningen som jag köpte på gekås för jättelängesedan..?
Sedan har jag denna rosa klänningen som jag köpte på gekås för jättelängesedan..?
Kanske till dessa skorna?

Sedan vill jag ha denna toppen från Åhléns också.


Jaja, ska fundera lite mera på detta!
Hörs senare eller i morgon, pusshej!

10 08 05, 22:45

Tjoo bloggen!
I morse vaknade jag tidigt, gjorde mig i ordning och åkte mot Jönköping med mamma runt 9 - tiden. Vi började med att åka till intersport och kolla på HV-grejer! Fick med mej en tjocktröja 450 :- , en t-shirt 150 :- och en kopp 70 :- (a) Mamma köpte en t-shirt & en kopp. Sedan åkte vi till a6, (jättestort köpcenter, vi gick nästan vilse) Haha, nej det gjorde vi inte, men nästan. Där hittade jag en jättefin vit klänning som jag vill ha på Åhléns! Den ska jag beställa hem tror jag.. Iallafall, fick med mig en grön/blå mönstrad sommarklänning från Vero Moda för endast 75 :- ! jättefin!:D Sedan åt vi i stan, sedan styrde vi bilen mot lilla Ryd. Väl framme överraskade vi morfar och mormor som fyller 79 år idag, Grattis mormor! <3  de hade ingen aning om att vi skulle komma så de blev ganska chockade när vi dök upp utanför dörren :) Sedan kom Magnus, Marie, Julia, Linnéa, Daniel & Mimmi. de hade med sig Sigge också, knäppa hund!  Sedan åt vi tårta och senare åkte vi hem till magnus & marie och åt och tittade på Avatar, helt okej film faktiskt, lite under förväntan. Nu ligger jag och mamma i bäddsoffan och ska sova, jag har vart helt otroligt trött hela dagen, det är sjukt. Det har varit så i några veckor nu, skumt! :s Ska kolla upp synen också, för är jättetrött och har ont i huvudet hela tiden, kanske beror på det?  Men nu ska vi sova, hörs i morgon!


wiiiihooou första inlägget?

tja, första inlägget. väntar på svar om min header, ska fan ta bloggen seriöst denna gången (a)
3 gången gilt! ;D

pussheej, <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0